Join

Onze partners

Elke organisatie is uniek en vraagt om verschillende specialismen. Daarom werken wij samen met vele partners. We vullen elkaar aan met onze kennis, zodat we samen de totaaloplossing kunnen bieden die voor u het beste werkt.

Gespecialiseerde JOIN partnersPartners in het buitenland

Ictual, Curacao

Ictual biedt kwalitatieve IT-services en -oplossingen. Met ervaren en pragmatische professionals bieden zij praktische oplossingen en de best beschikbare service.

ITP Caribbean, Aruba

ITP Caribbean is een echte key speler op de Engelse Caribbean. Haar consultants en services zijn praktisch en down-to-earth, zodat haar oplossingen écht verschil maken bij klanten.

i-Frontier, Suriname

I-Frontier is een leidende IT-organisatie, dankzij haar ervaring en “proven technology”. De grootste organisaties van Suriname bevinden zich onder haar tevreden klanten.

Onafhankelijke Experts

Steven Roosen

Urvang

De mogelijkheden van JOIN sluiten aan op de wensen van de klant. De gebruiksvriendelijkheid maakt dat het echt waarde toevoegt.

Jeffrey Peerboom

AllBidigit Group

JOIN dient de mens. Samen zorgen we ervoor dat organisaties efficiënt werken en het nog met plezier doen ook.

Henry Fidder

Doclogic

Techniek begrijpelijk maken! Het vertalen van de technische werking naar een uitleg die iedereen begrijpt is één van mijn sterke punten.

Maurice ter Weeme

Ter Weeme Advies

Ik vind het geweldig om samen met de klant zijn lange termijn visie stap voor stap te realiseren in resultaatgerichte projecten.

Tom Buys

Doclogic

Ik mag graag mijn tanden zetten in de complexere projecten en hier een succes van maken!

Michiel Osinga

Doclogic

Ik voel me thuis in de techniek én de functionele zaken en mag deze dan ook graag combineren.

Frank Bos

ConsultOne

Ik verzorg implementaties van JOIN met koppelingen naar externe applicaties. Het is mooi om te zien dat JOIN fungeert als spil bij gemeentes.

Patrick Crooijmans

Doclogic

Laat de techniek maar aan mij over!

Monique Merk

Doclogic

Voor mij geen geheimen in JOIN en alle mogelijke documentsjablonen...

Herald Raat

Doclogic

Ik help professionals en organisaties graag met het succesvol realiseren van hun digitaliseringsvisie en het reduceren van legacy.

Partners

Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.