Klantcontact on tour: Limburgse vlaai en social media

JOIN Klantcontact organiseert met regelmaat gebruikersoverleggen door het hele land. Zo was er laatst de dag in het zuiden bij Gemeente Nuth. Wat wordt er zoal besproken tijdens deze bijeenkomsten? Een samenvatting van de dag.

Kort in de middag aan het Deweverplein bij de gemeente Nuth, gelegen tussen Sittard en Maastricht, kwamen eind augustus een tiental gebruikers van JOIN Klantcontact bijeen. Een echte Limburgse vlaai stond al klaar bij binnenkomst waarna de middag werd afgetrapt. Het hoofddoel van de dag? Informatie met elkaar uitwisselen over klantcontactprocessen binnen de eigen organisatie en hoe JOIN Klantcontact hierin kan ondersteunen.

Speciale aandacht ging naar de nieuwste feature van JOIN Klantcontact: social media. Social media heeft een vlucht genomen de afgelopen jaren en met klantcontact kun je daar niet mee achterblijven. In JOIN Klantcontact is het daarom mogelijk om als inwoner o.a. via Facebook contact te zoeken met je gemeente, maar hoe ga je daar als gemeente mee om? Vragen die gesteld werden waren zoal: Krijg je een pushbericht als er een nieuw bericht binnenkomt via Facebook? En werkt deze manier van klantcontact hetzelfde op desktop als op mobiel? Functioneel consultant, Inger, en Projectleider Natascha waren ter plekke om al deze vragen te beantwoorden. Heeft u ook vragen over deze nieuwste feature? Stuur dan een mail naar info@decos.com.

Wilt u ook een keer een gebruikersoverleg bijwonen of wilt u meer informatie over onze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar info@decos.com en wie weet tot binnenkort!Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.