Even voorstellen: Taco en Julian

Onze Customer Support-afdeling heeft er twee nieuwe medewerkers bij: Taco en Julian. Hoog tijd om ze aan je voor te stellen!

Beide heren lopen al een maand iedere dag het Decos-pand in en uit. Hoewel ze allebei een grote interesse hebben in ICT en programmeren in het algemeen hebben ze een andere achtergrond. Taco: ‘Ik heb Bos en natuurbeheer gestudeerd. Een erg interessante studie, maar ik merkte gaandeweg dat mijn interesse meer bij software ontwikkelen ligt’. Voor Julian geldt hetzelfde: ‘Ik heb een achtergrond in media en muziek. In mijn vrije tijd ben ik heel veel met muziek bezig maar ik wil me graag verder ontwikkelen tot software developer’.

Deze twee toppers gaan onze CS-afdeling versterken. ‘Het contact met klanten vind ik erg leuk. Ook het uitpluizen van waar precies het probleem zit vind ik leuk om mijn tanden in te zetten,’ zegt Julian. ‘Daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik heb erg veel zin om verder te groeien in mijn rol als Customer Support Consultant bij JOIN!’ zegt Taco.

Ook graag bij ons aan de slag? Check dan onze vacaturepagina!

Taco en Julian

Rechts: Taco
Links: Julian

 Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.