Even voorstellen: Jasper Slob

Wij hebben een nieuwe consultant in dienst: Jasper Slob. Jasper gaat zich bezighouden met de pas overgenomen oplossingen van Impactive. Dit zijn onder meer Leerlingenvervoer en EvenementAssistent. Wie is Jasper? Hoog tijd om hem aan u voor te stellen!

‘In mijn werkzaamheden als consultant bij JOIN zet ik de klant van de klant centraal en ben ik de schakel tussen gebruiker en de techniek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om de gemeente in contact te brengen met haar inwoners.’ Gelukkig kan Jasper zijn ei kwijt bij de overgenomen oplossingen van Impactive. Hieronder vallen:

Jasper staat te popelen om het proces rond de evenementenvergunning aan te pakken: ‘Het is toch gaaf dat je met de EvenementAssistent alleen de vragen stelt aan je klant die nodig zijn én dat je uit die vragen direct een risicoanalyse maakt die je ook nog makkelijk kunt delen met je ketenpartners?!’

Jasper zit overigens vol met feitjes, hij is namelijk een echte geschiedenisfanaat en kan je over iedere uithoek in de wereld wel iets vertellen. ‘Dat kan heel handig zijn bij een pub quiz!’. Ook voor een goed boek is Jasper te porren: ‘Stiekem houd ik wel van papier; ik heb een hele boekenkast vol met boeken!’

Wilt u meer weten over de Impactive-oplossingen? Ga dan naar de pagina ‘Regelhulpen‘.

 Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.