Ben jij ook bij onze JOIN Gebruikersoverleggen?

Zou je graag eens van gedachten willen wisselen met andere JOIN-gebruikers? Met elkaar bespreken hoe jullie je processen hebben ingericht en hoe jullie bepaalde problemen oplossen? Dan nodigen wij je van harte uit om aan te schuiven op één van onze gebruikersoverleggen!

Samen met 3 gastvrije Decos JOIN klanten, organiseren wij binnenkort een aantal gebruikersoverleggen verspreid over Nederland. Daarbij ontvangen onze klanten je graag bij hen op locatie en hebben zij – samen met jou – een groot aandeel in het samenstellen van het programma. Deze dagen zullen geheel in teken staan van de wens van de JOIN gebruikers. Er is veel ruimte in het programma voor het uitwisselen van ervaringen en het houden van discussies, bijvoorbeeld over de inrichting van JOIN of over hoe bestuurlijke besluitvorming jouw organisatie kan verbeteren. Daarnaast zullen wij een stukje van onze roadmap toelichten, zodat je weet wat wij de komende periode voor je in petto hebben.

Zien we je daar? Meld je dan nu aan voor deze overleggen:

Het eerste gebruikersoverleg staat gepland op 11 oktober bij Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid in Dordrecht. Op 8 november zijn we te gast bij de gemeente Nederweert en bij Waterschap Noorderzijlvest in Groningen.

Graag tot binnenkort!Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.