Join

Persoonlijke Internet Pagina

Een platform voor uw inwoners om gemakkelijk met u in contact te komen. Met de Persoonlijke Internet Pagina van JOIN kunt u hen 24/7 inzage bieden in de voortgang van hun aanvragen en verbetert u de communicatie.

JOIN biedt een platform waarmee u snel en transparant kunt communiceren met uw inwoners: de Persoonlijke Internet Pagina van JOIN. Via deze cloudoplossing kunnen uw inwoners online producten aanvragen en meldingen, klachten en complimenten doorgeven. Deze kunt u vanuit dit platform eenvoudig oppakken en behandelen, waarbij u uw inwoners op de hoogte houdt via het platform.

"Met de Persoonlijke Internet Pagina kunnen gemeenten heel gemakkelijk een 24/7 dienstverlening bieden. Inwoners kunnen statussen van hun zaken eenvoudig inzien op een tijd en plaats die hen uitkomt."

Rene Wanders. Product owner JOIN

Persoonlijke informatie

Controleren hoe zij staan ingeschreven bij de gemeente

Online aanvragen

Producten zoals vergunningen bij u aanvragen

Voortgangsinformatie

Status van hun aanvragen 24/7 inzien

Wilt u ook al uw klanten digitaal van dienst kunnen zijn?

De Persoonlijke Internet Pagina van JOIN helpt u dit te realiseren! Op deze persoonlijke internet pagina kunnen uw inwoners altijd zelf inzien wat de status van hun aanvraag is. Zodra een inwoner een verzoek bij u heeft ingediend, kan hij via dit platform alle actuele informatie inzien over de voortgang. Uiteraard in een beveiligde omgeving met DigiD. 

  • Verbeterde communicatie
    Uw inwoners kunnen gemakkelijker een aanvraag, melding, klacht of compliment indienen. Bovendien kunt u hen proactief op de hoogte houden over de voortgang van hun aanvragen.

  • Sneller
    U kunt uw zaken sneller en transparanter afhandelen. Na de aanvraag via het e-formulier wordt het proces direct en automatisch opgestart in het zaaksysteem van JOIN.

  • Veilig
    De Persoonlijke Internet Pagina is beveiligd met een DigiD inlog, van de Nederlandse overheid. Wij maken gebruik van een groepsaansluiting waardoor u zelf geen assessments meer hoeft uit te voeren.

Doordat de E-formulieren van JOIN automatisch zaken aanmaken in het zaaksysteem, worden aanvragen aanzienlijk sneller behandeld. Bovendien zorgt u er voor dat een aanvraag correct wordt ingevoerd of deels van tevoren wordt ingevuld met behulp van DigiD. Zo helpt u te voorkomt dat er onnodige fouten worden gemaakt, zoals het onvolledig invoeren van een subsidieaanvraag.

Maken uw inwoners gebruik van de Persoonlijke Internet Pagina om hun aanvragen in te zien en online te volgen, zal ook het aantal verzoeken dat via de email, post of telefonisch binnenkomt, flink worden teruggebracht.

Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.