Join

Meldingen openbare ruimte

Creëer burgerparticipatie op een laagdrempelige manier. Met de Fixi app geven uw inwoners direct online hun meldingen over de openbare ruimte door – overal en altijd.

Wilt u dat de inwoners van uw gemeente actief bijdragen aan het verbeteren van de buurt? Met de Fixi-app kan dit heel eenvoudig: zij kunnen gemakkelijk meldingen over de openbare ruimte doen, vanaf elke locatie, naar elke gemeente.

Als bijvoorbeeld losliggende stoeptegels ergens de doorgang verhinderen, kunnen zij dit nu gemakkelijk rapporteren aan de gemeente: door gewoon een foto te nemen met hun smartphone en dit direct door te sturen. Bovendien kunnen zij via de app altijd de status van hun melding inzien. Fixi legt echt een verbinding tussen de inwoner, de buurt en de gemeente!  

Inwoners participeren eenvoudig mee!

Met Fixi kunnen uw inwoners via hun smartphone meldingen doen over gebreken aan de openbare ruimte. De melding komt binnen de gemeente, het proces wordt opgestart en de uitvoerende instantie kan meteen aan het werk. Via de app blijft de melder op de hoogte van de voortgang en de afhandeling. Bovendien wordt de melding automatisch in het Zaaksysteem van JOIN opgeslagen.

"Fixi verlaagt echt de drempel voor burgers om actief deel te nemen aan het verbeteren van hun buurt."

Leo Filius, Gemeente Goeree-Overflakkee

Laagdrempelig

Zodra uw inwoners iets zien waar zij een melding van willen doen, nemen zij een foto met hun smartphone en versturen deze direct. Via de app blijven zij op de hoogte van de voortgang.

Eenvoudige communicatie

Doordat het voor uw inwoners gemakkelijk is een melding door te geven en het voor u eenvoudiger is hen op de hoogte te houden, verbetert Fixi de communicatie aan beide kanten.

Betere informatie

De instantie die de melding voor u herstelt, wordt ook direct geïnformeerd via Fixi. Zodra zij de klus geklaard hebben, melden zij dit aan u en aan de inwoners – wederom via de app.

Integratie in uw zaaksysteem

U kunt Fixi integreren met het zaaksysteem van JOIN, zodat u uw zaken vele malen efficiënter kunt afhandelen. Zodra de melding in Fixi is aangemaakt, wordt er een zaak aangemaakt in uw zaaksysteem. Doordat de app gebruik maakt van locatiegegevens, kunnen uw medewerkers snel zien of een melding al in behandeling is. Zo voorkomt Fixi dat uw organisatie veel dubbele meldingen moet verwerken en zorgt het tegelijkertijd voor heldere informatie richting de inwoner, die immers bericht krijgt dat de zaak al in behandeling is. Doordat in Fixi altijd de actuele voortgang wordt weergegeven, maakt dit de keten een stuk transparanter voor alle partijen.

Meer informatie vindt u op: https://www.fixi.nl/

Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.