Join

E-formulieren

Samen maken wij uw online dienstverlening toegankelijker. Met E-formulieren van JOIN kunnen uw inwoners eenvoudiger hun verzoeken indienen. Zaken worden automatisch opgestart in het zaaksysteem.

De cloudoplossing E-formulieren van JOIN maakt uw dienstverlening sneller, efficiënter en goedkoper. Uw inwoners kunnen digitaal een aanvraag indienen, vanaf elk device – zoals zij verwachten van een organisatie die met haar tijd mee gaat. Bovendien zorgt de integratie met DigiD en eHerkenning ervoor dat de aanvragen correct binnenkomen. Uw inwoners hoeven alleen de prefill te controleren op juistheid van de gegevens, zodat de aanvraag simpel en snel kan worden verstuurd.

“Wij willen als gemeente graag meegaan met de tijd, zodat onze inwoner op een tijd en plaats die hen uitkomt, op een veilige manier, een aanvraag kan doen.”

Marco Verweij, Gemeente Noordwijk

Eenvoudig

U hoeft zelf geen jaarlijkse assessments voor DigiD uit te voeren

All-in-one

Er is aansluiting op DigiD, eHerkenning en betaling mogelijk

Sneller

U bespaart minstens 15 minuten per aanvraag

Efficiëntere afhandeling van uw zaken

Via de formulieren op uw website kunnen uw inwoners altijd en overal een verzoek indienen, ook via hun tablet of smartphone. En wilt u een locatie toevoegen aan een E-formulier kan dit heel eenvoudig door het geïntegreerde kaartmateriaal. De E-formulieren van JOIN zijn aangesloten op het zaaksysteem, zodat de intake een stuk efficiënter verloopt. Zodra het e-formulier is ingevuld, start de zaak inclusief workflow automatisch op. Dit bespaart minstens 15 minuten per aanvraag en de afhandeling kan direct beginnen.

Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.