Join

Bestuurlijke besluitvorming

Optimaliseer het besluitvormingsproces binnen uw organisatie met Bestuurlijke besluitvorming van JOIN.

Bij het managen en (be)sturen van een organisatie gaat er altijd een proces van besluitvorming aan vooraf. Dit is een belangrijk proces, omdat de uitkomsten ervan immers de koers van de organisatie bepaald en de wijze waarop andere processen vorm worden gegeven beïnvloed. Het is van groot belang dat de besluitvorming efficiënt, betrouwbaar en op een rechtmatige wijze plaatsvindt. Ook zijn transparantie en integriteit van de besluitvorming belangrijke factoren in het verantwoorden van het handelen van de organisatie.

Decos heeft jarenlange ervaring met het digitaal ondersteunen van dit proces. Met de oplossingen op het gebied van zaak- en documentbeheer, workflow en sjabloontoepassingen kunt u zelf dit proces inrichten in het Zaaksysteem van JOIN. Toch denken wij dat het nog beter, sneller en kostenbesparender kan en daarom introduceren wij Bestuurlijke besluitvorming van JOIN.

 

De oplossing is volledig geïntegreerd met JOIN Agenderen. U kunt er ook voor kiezen om de agenda op een andere wijze op te maken. Datzelfde geldt overigens ook voor het daadwerkelijk vergaderen.

Samenvattend biedt Bestuurlijke besluitvorming van JOIN een volledig geïntegreerde oplossing binnen het zaaksysteem, waarbij u op een efficiënte wijze en zonder complexe workflow- en sjabloonconfiguratie uw besluitvormingsproces kunt vormgeven. Wij helpen u graag met het realiseren van uw digitale besluitvormingsambities!

Om gebruik te kunnen maken van Bestuurlijke besluitvorming van JOIN dient u te beschikken over een geldige licentie voor zowel Bestuurlijke besluitvorming als Zaaktypenbeheer van JOIN. De oplossing is beschikbaar vanaf versie 6.0.10.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bestuurlijke besluitvorming van JOIN? Neem dan gerust contact met ons op via +31 883326700 of via info@decos.com.

 

Succesvol verzonden

Je bericht is succesvol verzonden.

Niet verzonden

Helaas hebben we het bericht dat je wilt versturen niet succesvol kunnen verwerken. Klik hier om het formulier opnieuw te openen.